Back to All Events

10 januari 2018 - open inschrijving visuele vaardigheden voor professionals

  • Caballerofabriek Den Haag 60 Saturnusstraat Den Haag, ZH, 2516 AH Netherlands (map)

De kracht van beelden is onbetwist van onschatbare waarde. Zeker in de huidige tijd. Maar wie kan er nog tekenen? Waarschijnlijk heb je dat al heel lang niet meer gedaan en misschien denk je zelfs dat je het niet meer kunt, geen talent hebt of geen idee. Onzin!

Iedereen kan tekenen en iedereen heeft er wat aan. Gebruik die flipovers en whiteboards op je werk. In één middag helpen we je weer te starten met tekenen op je werk, leren we je een aantal basisvaardigheden aan waarmee je meer zelfverzekerd voor het whiteboard staat en oefenen we met visueel faciliteren. Natuurlijk is er altijd ruimte om jouw vragen aan de orde te laten komen!

De training vindt plaats in de Caballerofabriek in Den Haag en biedt plaats aan 12 tot maximaal 15 deelnemers.  De kosten bedragen per deelnemer 225 ex btw. Bij de training ontvang je je eigen starterkit voor visuele professionals en we zorgen voor eten en drinken tijdens de training! En een parkeerkaart ... natuurlijk!

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar inschrijven@flipovercoach.nl. Leuk als je meedoet!